Božićni klasik Elvisa Presleya u obradi The Lumineersa
6. prosinca 2016.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Božićni klasik Elvisa Presleya u obradi The Lumineersa

Platinasta trojka The Lumineers nakon ovogodišnjeg studijskog izdanja „Cleopatra“ predstavlja potpuno novi božićni singl – „Blue Christmas“.

Nova pjesma obrada je klasika Elvisa Presleya, koju su The Lumineers predstavili na 94. National Christmas Tree Lighting ceremoniji u President’s parku (Bijela kuća), gdje ih je osobno pozvao američki predsjednik Obama. Novu formu pjesmi vokalno je dao Wesley Schultz, uz dodatak harmonija Neyle Pekarek, a The Lumineers su se također pobrinuli i za produkciju ovog božićnog klasika.

The Lumineers su osvojili svijet hit singlovima „Ho Hey“ i „Stubborn Love“ te debitantskim studijskim albumom „The Lumineers“. Trojka je provela tri godine nastupajući na 6 od 7 kontinenata, a u međuvremenu su nominirani za Grammy u kategorijama ‘Best New Artist’ i ‘Best Americana Album’ te su prodali više od 3 milijuna primjeraka debitantskog studijskog izdanja. Nakon ovogodišnjeg studijskog albuma „Cleopatra“, koji se smjestio na #1 u čak 10 zemalja, u Top 5 u 29 zemalja, te Top 10 u 39 zemalja, bend je nedavno završio drugu rasprodanu turneju po Velikoj Britaniji.

Izvor: Universal Music Hrvatska