En Face predstavili pjesmu “Previše pričaš” za nadolazeći Zagrebački festival
9. prosinca 2016.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

En Face predstavili pjesmu “Previše pričaš” za nadolazeći Zagrebački festival

”Previše pričaš” novo je autorsko djelo Sandra Bastiančića koje nosi njegov prepoznatljiv rukopis.

Osim Sandra na pjesmi je radio i poznati njihov suradnik Srđan Sekulović Skansi koji je bio zadužen za aranžman i produkciju. Sandro i ostala ekipa iz grupe En Face predstavit će pjesmu i na 64. Zagrebačkom festivalu 27. siječnja.

”Veseli me, prije svega, nastup na Zagrebačkom festivalu. Odlično mjesto, sjajno društvo i lijepa prilika za promociju novog singla grupe En Face ”Previše pričaš”. Kao autor glazbe i teksta poigrao sam se notama koje dolaze iz meni najbližeg ambijenta, razigranih akustičnih gitara i klasičnog anfasovskog spoja vedrog zvukovnog raspoloženja i zakomplicirane ljubavne priče”, rekao je Bastiančić.

Inače u ovoj godini grupa je dosta toga postigla, pa su tako sa singlovima “Ona spava” i “Duga je noć” dugo bili na nacionalnoj listi najslušanijih singlova, a tu je i uspješan nastup na Slavonija festu – CMC 200 koji je po prvi put održan u Slavonskom Brodu. Od ove godine imaju i jednu novost u postavi benda, na basu će od sada biti Lidija Strika koja je dobila i nagradu “Status” Hrvatske glazbene unije za mladu nadu.

Neka im i 2017. godina bude tako uspješna.

Foto: Dora Karadža