Obožavateljima nikada dosta Brzih i žestokih – nastavak ima najgledaniji trailer na internetu
25. prosinca 2016.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Obožavateljima nikada dosta Brzih i žestokih – nastavak ima najgledaniji trailer na internetu

Nešto se čudno događa u novom nastavku još jedne velike franžize – Brzih i žestokih. 

Kada misteriozna žena zavede Doma (Vin Diesel) i uvede ga u svijet kriminala kako bi okrenuo leđa svojim najbližima, pred njegovom “bivšom” ekipom su izazovi s kojima se do sada nikada nisu suočili. Tako nekako ide priča ovog dijela, neki pozitivci postat će negativci i obrnuto. No, kako to biva u akcijskim filmovima ovakvog tipa vjerujemo kako nema brige i da će ekipa opet biti ponovno na okupu. Ali ne možemo znati sve dok film ne stigne u kina, a to bi se moglo očekivati 12. travnja sljedeće godine.

Jedan od producenata filma je Chris Morgan, poznat i po produkciji prošlih dijelova franšize, a redateljsku palicu preuzeo je ovoga puta F. Gary Gray kojeg znamo po radu na filmovima “Građanin opasnih namjera”, “Pregovarač”, te “Dobar posao u Italiji”. Vjerojatno zbog rada na potonjem odluka da će u filmu glumiti prelijepa Charlize Theron, a tu je i standardna ekipa Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordan Brewster, ali i Scot Wastwood, Kurt Russel, Jason Statham, Helen Mirren, te Lucas Black.

Za sada je trailer za ovaj nastavak pod nazivom “The Fate of the Furious” najgledaniji na internetu, što će reći kako vjernim obožavateljima još nije dosadila ova franšiza koja i dalje zarađuje dosta novca.