Objavljen prvi od četiri Akustika Session videa Marina Jurića Čivre
27. prosinca 2016.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Objavljen prvi od četiri Akustika Session videa Marina Jurića Čivre

Marin Jurić-Čivro predstavlja svoj autorski singl „Pjesma za tebe“ u akustičnoj verziji te prateći video, sniman u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark. Spomenuti video prvi je od četiri Akustika Session videa, a audio pjesme dostupan je putem besplatnog downloada na njegovoj službenoj web stranici.

„Pjesma za tebe“ (Akustika Session), prvi je od četiri Akustika Session videa, a nastavak očekujemo u siječnju 2017. godine. Akustična verzija pjesme nastala je u suradnji s bendom ZMaJ, snimana je u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a iza audio i video produkcije te režije stoji ekipa NEXUS produkcije.

S obzirom na vrlo pozitivne reakcije publike na nekolicinu njegovih akustičnih nastupa uživo, Marin Jurić-Čivro i njegov glazbeni tim odlučili su snimiti ovaj live akustični serijal, koji će kroz nekoliko etapa biti predstavljen na Marinovom službenom YouTube/Vevo kanalu. Za potrebe ovog akustičnog serijala, ovaj mladi glazbenik iz Virovitice je surađivao s virovitičkim bendom ZMaJ, s kojima je pjesme osim u akustičnoj verziji, pripremio i u potpuno novom aranžmanu. Skupinu ZMaJ čine trojica talentiranih glazbenika: Jasmin Horak, Mario Petrinjak i Marinov brat – Zrinko Jurić-Čivro. Čitav serijal je snimljen u već spomenutoj glazbenoj knjižari Rockmark, u kojoj se i inače utorkom odvijaju akustične svirke, naslova „Akustika“, kojima je već sedam sezona cilj publici predstavljati upravo mlade i talentirane glazbenike iz Hrvatske i regije, kroz njihove akustične nastupe.

„Pjesma za tebe ujedno je i pjesma za nju“ otkriva Marin i nastavlja „Uzeo sam novi list papira, ispucao milijun emocija i slika koje su trebale biti zapisane. Pjesmu sam pisao na način da sam ciljao samom sebi u srž srca i tamo tražio ono najljepše i najiskrenije. Trenutke iz života sam prenio na novi list papira i od svog trenutka u životu napravio – pjesmu“.
Podsjećamo, singl „Pjesma za tebe“, objavljen početkom srpnja ove godine, nastao je u suradnji s talentiranim mladim producentom Markom Mrakovčićem (Lovely Quinces, Luce, Them Moose Rush…), a pjesma je snimljena u njegovom zagrebačkom studiju. Videospot je sniman na hridu u blizini Ražnja, kod Rogoznice, u režiji Borisa Sekulića.

Foto: YouTube Screenshot

Izvor: Universal Music Hrvatska