Brojni glazbenici za prijatelja Kemu na koncertu “Hiljade pahulja bijelih”
13. siječnja 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Brojni glazbenici za prijatelja Kemu na koncertu “Hiljade pahulja bijelih”

Koncert „Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih“ bit će održan i drugi put u povodu obilježavanja godišnjice smrti poznatog kantautora Kemala Montena.

Koncertni spektakl, nazvan prema jednoj od Kemalovih vječnih melodija, okupit će njegove najbliže prijatelje, suradnike i kolege, a bit će održan u utorak, 17. siječnja 2017. godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20 sati u organizaciji Udruge „Kemal Monteno“ koju je osnovala obitelj Monteno.

Brojni poznati umjetnici, suradnici i kolege odazvali su se pozivu na sudjelovanje na tom koncertu na kojem će se izvoditi pjesme koje je pjevao Kemal Monteno, ali i pjesme koje su mnogi od njih izvodili s njim u duetu, kao i one koje je pisao za druge izvođače.

Kako je Kemal na svojim koncertima uživao ugošćavati na sceni brojne prijatelje, tako su mu i koncerti uz službeni naziv nosili i podnaslov „Kemo i prijatelji“. Zbog toga smo odlučili da se i ovaj koncert podnaslovi kao Prijatelji i Kemo – „Hiljade pahulja bijelih“. Izvršni producenti koncerta su Paula Jusić i Đelo Jusić mlađi, dok je glazbeni producent Nikša Bratoš, čiji će orkestar pratiti sve izvođače na sceni.

Izvođači:
Amir Kazić Leo, Boris Novković, Dražen Žerić Žera, Frajle, Gabi Novak, Goran Karan, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Helena Blagne, Ibrica Jusić, Jasna Gospić, Matija Dedić, Neda Ukraden, Paula Jusić, Tereza Kesovija, Teška industrija, Željko Bebek, Željko Samardžić.

Izvor: www.lisinski.hr