Hrvatski Pentatonix, Akvarel osvojit će vas na prvo slušanje
20. siječnja 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Hrvatski Pentatonix, Akvarel osvojit će vas na prvo slušanje

Vokalni sastav Akvarel iz Osijeka polako ali sigurno osvaja i širu glazbenu scenu. Nakon prvog albuma i kontinuiranih nastupa snimio je i spot za pjesmu Ljubav s kojom će se predstaviti na 64. Zagrebačkom festivalu 27. siječnja 2017.

Akvarel je pop bend koji izvodi glazbu isključivo glasovima, uz beat-box, a ovo je njihov šesti spot i četvrta suradnja s redateljem Josipom Grizbaherom (Cinematic). Kroz igru žutog svjetla staromodnih žarulja u spotu je stvorena pomalo nostalgična atmosfera koja je sasvim u skladu s karakterom pjesme Ljubav.

Akvarel podsjećaju na jedan od najboljih vokalnih beat box sastava na svijetu, Pentatonix, koji ima i brojne obožavatelje u Hrvatskoj, tako da vjerujemo kako će i ovi Osječani doći do ušiju slušatelja.

Pjesmu je napisao član Akvarela Davor Solanović, dok a cappella aranžman potpisuju Krešimir Pajtler i Olja Dešić. Dešić je ujedno i producent pjesme, kao i prethodnog singla Za tebe i albuma Vokal Patrioti. Singl je objavljen u suizdanju glazbenih etiketa Dallas i Maraton.

Izvor: Dallas Records

Foto: Igor Miličić, Marko Džavić i Tomislav Šilovinac