Karlovački alter-rock metalci EoT objavili album prvijenac “Defibrilacija”
24. siječnja 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Karlovački alter-rock metalci EoT objavili album prvijenac “Defibrilacija”

Alter rock-metal bend EoT predstavlja dugoočekivani album prvijenac “Defibrilacija”.

Debitantski album mladih karlovčana sadrži deset glasnih i nabrijanih autorskih pjesama na hrvatskom jeziku. Singlovi “Balkanska fiskultura”,  “U čemu je bit?”, “Bye bye ” i “Defibrilacija” već su dobro poznati u alternativnim krugovima, a uz njih album donosi još šest jednako žestokih, sirovih i kvalitetnih pjesama. Kad bučnu i razarajuću ritam sekciju “podebljate” virtuoznim, neobičnim i silovitim gitarskim riffovima, a na sve to dodate brilijantan Majin vokal koji vrhunski zvuči u rasponu od prekrasnog melodičnog pjevanja do gotovo histeričnog vrištanja; dobijete EoT – jedan od najperspektivnijih domaćih bendova.

Podsjetimo, EoT je pobijedio na čak šest demo festivala (“Mack Production”, “O’Rock festival”, “Rat bendova”, “Glas mladih”, “Croatia Bike Week gitarijada” i “Rovinj Music Festival”), a uz to su održali brojne koncerte i zapažene festivalske nastupe na “Demofestu” u Banja Luci, zagrebačkoj “Velikoj rock eksploziji” te dvostruki nastup (na Main i World stageu) na “INmusic festivalu”.

Zagrebačka koncertna promocija albuma “Defibrilacija” bit će održana u subotu, 18. ožujka u Jiggy Baru. Nastup počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.