Lea Mijatović je “solo” i odlično joj stoji!
24. siječnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Lea Mijatović je “solo” i odlično joj stoji!

Bivša pjevačica Teške industrije, Lea Mijatović, krenula je u solo glazbenu priču, a za prvi poduhvat pobrinula se kombinacija Igor Ivanović-Marko Vojvodić.

I slobodno možemo reći kako joj “solo” odlično stoji jer se sada ima prilike više opustiti te pokazati zaista ono što zna. “Ti me jedini znaš” je iznimno dobra pop/rock pjesma prelijepog ljubavnog teksta koji u njezinoj izvedbi dolazi još više do izražaja. Tekst i glazbu je radio provjereni recept, Igor Ivanović i Marko Vojvodić, dok je pjesmu producirao Igor Ivanović u svom deciBel studiju gdje zalazi i njezina, sada bivša, Teška industrija.  Zanimljivo je kako je i video produkciju radio Igor Ivanović uz ekipu deciBel studija, dok je asistent snimanja bio Amir Mulić.

Teško nam je ovo reći, ali Lea Mijatović, koja je promociju singla radila na svoj rođendan i time pokazala kako joj je glazba u krvi i kako uz njezinu obitelj i prijatelje nema ništa važnije osim glazbe, zaista bolje zvuči nego kada je bila dio “teškaša”, iako ni tamo ne možemo ništa zamjeriti, osim toga što za nju nije bilo dobro biti “cover pjevačica”. Možda je to i razlog zašto sada bolje zvuči i zašto želimo još više njezinih pjesama.