Emir & Frozen Camels snimili video spot za singl “Volim te”
26. siječnja 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Emir & Frozen Camels snimili video spot za singl “Volim te”

Ovaj spot je kombinacija svojevrsne retrospektive dosadašnjih EFC spotova, u režiji poznatog hrvatskog redatelja Darka Drinovca i nedavnog veoma uspješnog nastupa Emira i njegovih “Smrznutih deva” na prestižnom “Slavonija fest – CMC 200” festivalu, na kojem je premijerno predstavljena ova pjesma.

U malom video vremeplovu kroz prošlost pojavljuju se publici dobro poznata lica, kao što su hrvatska glumica Jadranka Đokić, svjetski poznata pin up djevojka Aida Đapo allias Idda van Munster i drugi.
Ovaj spot, kao i prethodni za pjesmu “Flaster”, nastao je u režiji Tarika Hodžića, nedavnog trostrukog dobitnika Specijalne nagrade žirija Takmičarskog programa – dokumentarni film, Nagrade za ljudska prava i Nagrade publike za najbolji dokumentarni film na 22. Sarajevo Film Festivalu, imat će ovih dana premijere u svim državama regije. Spot je premijerno emitiran na CMC televiziji.

“Radi se o pjesmi prepoznatljivog EFC zvuka, a što se tiče same tematike pjesme, iako naziv možda sugerira drugačije, “Volim te” je sarkastično-humoristična ljubavna priča bez sretnog završetka”, izjavio je lider benda, Emir Bukovica.

Kao i većina dosadašnjih EFC pjesama, i ova je snimljena i producirana na dva kontinenta, u studijima Mix Factory na Floridi (SAD) i Longplay u Sarajevu. Emir & Frozen Camels iza sebe imaju tri studijska albuma, brojne glazbene nagrade, rasprodane nastupe, a surađivali su i s velikim svjetskim zvijezdama. Osim što potpisuje autorstvo glazbe i tekstova na albumima EFC-a, Emir Bukovica je autor glazbe za brojne filmove i serije.

Izvor: Croatia Records