Vatra “Gorim (akustik)” – kako je “gorio” Lisinski, pogledajte u novom video spotu!
29. siječnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Vatra “Gorim (akustik)” – kako je “gorio” Lisinski, pogledajte u novom video spotu!

Dokumentaristički prikaz novog spota Vatre za pjesmu “Gorim (akustik)” gledateljima dočarava atmosferu prije tri mjeseca održanog akustičnog koncerta u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. 

Objava singla najavljujue i izlazak prvog live akustičnog albuma u proljeće ove godine.
Rasprodana dvorana Lisinskog u listopadu prošle godine dokazala je da je sazrijelo vrijeme da Vatra prihvati novi glazbeni izazov i održi prvi cjelovečernji akustični koncert u dvorani koja im do sada nije bila na popisu uobičajenih mjesta državanja koncerata. Oduševljenje publike dijelom su uhvatili u video spotu za aktualni singl “Gorim (akustik)”, a kompletniju sliku nezaboravne večeri obožavatelji će dobiti upravo u nadolazećem live albumu.

“Gorim” je pjesma s Vatrinog trećeg studijskog albuma “Prekid programa” koji je objavljen 2004. godine.
Trinaest godina kasnije, publika ju ima prilike čuti u novom aranžmanu, obogaćenu gudačima, brass sekcijom, perkusionistom i harmonikom. Raskošnu izvedbu su, uz bend, upotpunili Quartet Prelude, Greenhouse brass, Mladen Ilić na perkusijama, te skladatelj Frano Đurović na harmonici. Koncertna live izvedba pjesme savršeno je dokumentirana snimkom koju Vatra s ponosom predstavlja svojoj publici.

Osim video spota za “Gorim (akustik)” i nadolazećeg live albuma, na nacionalnoj televiziji uskoro će biti prikazan i cjelovečernji koncert.

Foto: Promoart studio