S3ngs zaključili line up Antivalentinova 2!
31. siječnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

S3ngs zaključili line up Antivalentinova 2!

Pobjednici Karlovačko RockOff festivala 2016. u kategoriji koncertna nada, S3ngsi, pridružit će se headlinerima Letu 3, Psihomodo Popu i već najavljenom Stampedu kao posljednji bend ovogodišnjeg Antivalentinova 2, koje se održava u subotu, 11.02. u maloj dvorani Doma sportova.

S3ngsi su četverac u klasičnoj clashovskoj postavi i sviraju mješavinu rock/ brit-pop/ yupunk-rock/ indie zvuka koji kombiniraju s višeglasnim pjevanjima, praskajućim gitarama, melodioznim refrenima, synth formama te sirovoj svirci koja se temelji na energiji, iskrenosti, spontanosti i oštroj izvedbi.

O nastupu na Antivalentinovu 2 S3ngsi kažu:

“Sretni smo što ćemo nastupiti na Antivalentinovu u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album: “Lesi se vraća krući”, čiji izlazak očekujemo kroz nekoliko tjedana. Možete očekivati dobar nastup, jer smo nabrušeni ko’ i naš Lesi!”

Antivalentinovo 2 ove je godine preraslo u pravi jednodnevni rock festival i održava se pod novim geslom: Ništa ljubav, turbo karanje!

Kako se bliži datum održavanja, tako i raste, već sada, ogromni interes za ulaznicama pa su od prošlog tjedna one koje vrijede za dvoje rasprodane, no i dalje su u prodaji pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Potražite ih i osigurajte čim prije i to u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka te u Dallasu (Paromlinska 49/1).