Kim Verson novom pjesmom progovara o problemu nasilja među djecom
2. veljače 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Kim Verson novom pjesmom progovara o problemu nasilja među djecom

Novi autorski singl Kim Verson ”Ptica” obrađuje ozbiljniju temu od dosadašnjih. U novoj autorskoj pjesmi Kim progovara o problemu nasilja među djecom.

”Emotivna je i vrlo teška, ali realna i iskrena. Svojim mračnim izrazom otkriva osjećaje koje zbog velikog tereta nose u sebi žrtve bullyinga, stoga sam metaforički kroz pomalo dramatičan tekst željela to i dočarati. Poruka pjesme je da vjerujemo u sebe, da ne dopustimo da nas itko povrijedi i upravlja našim životom. Osobe koje su ograničene i neprijateljski naklonjene prema namane zaslužuju nas jer njihov stav nije cool, već odraz njihove slabosti te je ustvari najveći problem u njima samima.” objasnila je Kim.

Glazbu i tekst napisala je Kim Verson, aranžman zajedno s Davidom Duvnjakom i Dejanom Oreškovićem koji je ujedno radio i produkciju singla.

Kim također glumi glavnu ulogu u mjuziklu ”Pepeljuga” koji će pretpremijeru doživjeti u Osijeku 17.2.u dvorani Gradski vrt, u Varaždinu u Areni 24.2., dok će premijera mjuzikla biti u Zagrebu 26. veljače u Maloj dvorani Doma sportova. Jako je veseli rad s redateljem Robertom Boškovićem i Bojanom Jambrošićem koji također igra glavnu ulogu u ovom mjuziklu. S ulogom Pepeljuge se poprilično poistovjetila jer, kako kaže, zajedno dijele mnoge karakteristike – obje mnogo sanjaju, krhke su, ali zato jake duhom.

Izvor: Dallas Records

Foto: Tomislav Jagar