Velika novost za ljubitelje originalne trilogije Mad Max!
4. veljače 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Velika novost za ljubitelje originalne trilogije Mad Max!

Brojni obožavatelji “Pobješnjelog Maxa” (Mad Max), trilogije koja je obilježila glumački život tada relativno nepoznatog Mela Gibsona, pogotovo prvog dijela, doći će na svoje.

Osim sjajne apokaliptičke priče, ali i akcijskih scena, filmsku trilogiju obilježila je i glazba, pa tako uskoro izlazi trostruka soundtrack ploča iz originalne trilogije.

Trilogija je snimana 1979., 1981. i 1985. godine, a radnja je smještena u apokaliptični svijet. Max je ponovno oživio 2015. godine sjajnim nastavkom “Fury Road”, a glavnu ulogu utjelovio je Tom Hardy. U originalnoj trilogiji glazbu su radili Brian May (Mad Max i Mad Max 2), te Maurice Jarre (Mad Max: Beyond Thunderdome), a njihova glazba nalazit će se na trostrukom LP izdanju s tim da svaka ploča obilježava jedan nastavak. Osim originalne glazbe na trećoj ploči nalazit će se i pjesma “We Don’t Need Another Hero (Thunderdome)” Tine Turner. Izdanje će biti objavljeno 14. travnja 2017. godine.

No, nije ovo jedina dobra vijest za obožavatelje Mad Maxa, naime poznato je kako je Tom Hardy potpisao ugovor za još dva nastavka ove franšize. Iako je rečeno kako će se sljedeći nastavak zvati “Mad Max: The Wasteland” Hadry je nagovijestio kako bi se naziv mogao ipak promijeniti. S tim ili drugim nazivom i mi kao ljubitelji ove franšize željno iščekujemo nove nastavke ovog kultnog filma.