Novi bend Producent predstavlja svoj prvi singl “Kao da me liječi”
8. veljače 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Novi bend Producent predstavlja svoj prvi singl “Kao da me liječi”

Iza imena Producent krije se zagrebački pop rock bend kojeg čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom okupljeni inicijativom glazbenika i producenta Lea Anđelkovića.

Publici su, kao prvi singl, u suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records, odlučili predstaviti pjesmu “Kao da me liječi” u kojoj vješto isprepliću melakoničnu atmosferu aranžmana i pozitivne ljubavne stihove koji govore o snažnom, gotovo ljekovitom učinku blizine voljene osobe.

“Kao da me liječi dok je gledam, nema više praznih noći, nema više ničega dok je gledam”, dio je nadahnutog teksta koji je napisao Leo, pjevač i gitarist benda, ujedno i autor glazbe. “Pjesmu smo, osim u Zagrebu, snimali i na području istarskog poluotoka, mome rodnom kraju, što je svakako doprinijelo opuštajućoj i toploj atmosferi”.

Leo također objašnjava ideju i težnje benda: “U budućnosti najavljujemo šaroliku paletu pjesama jer nam je cilj koketirati sa svim mogućim stilovima dobre glazbe – pop, raggae, blues, punk, rock, pa čak i metal dolaze u obzir, a želimo surađivati i s drugim glazbenicima koji su u svim tim žanrovima ‘doma’. Tako se i rodila ideja o imenu Producent”.

Za atmosferičan, rokerski aranžman pjesme pobrinuli su se svi članovi benda kojeg, uz Lea, čine gitarist Ivan Havidić, basist Željko Topalušić te bubnjar Damir Medić.

Vizualni identitet pjesme osmislio je i režirao Danilo Caković, uz pomoć Borisa i Damjana Krstinića. Glavne uloge pripale su Nini Brekalo i Davorinu Švaneru koji su svojom glumačkom izvedbom oduševili cijeli tim koji im zahvaljuje na angažmanu.