Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševili Rijeku i Varaždin romantičnim koncertima
14. veljače 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševili Rijeku i Varaždin romantičnim koncertima

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su ovog vikenda dva valentinovska koncerta te Riječane i Varaždince razgalili svojim najljepšim pjesmama.

U punoj riječkoj dvorani Mladost, Zadrani su nastupili u petak, a na pozornici im se pridružio splitski kantautor Tedi Spalato.

‘Dalmacijo lipa’, ‘ Kuća kraj ferala’, ‘Ribar sam star’, i nezaobilazni ljubavni hitovi ‘Zora bila’, ‘Zalutali pogled’, ‘Ne mogu te prestat jubit’ te najnovija ‘Lipe oči’ nagnale su publiku da zapjeva uglas sa svojim omiljenim gostima. Sa Spalatom je klapa otpjevala zajedničke ‘Sve dok bura dere’ i ‘Cviće’, a Tedi je samostalo izveo ‘Vidi li se šta odozgar’ posvećenu Vinu Coci te ‘Dalmatino povišću pritrujena’.

Dan kasnije klapa je zapjevala u prepunoj varaždinskoj Areni, ovaj put uz goste Četiri tenora – Marka Pecotića, Marka Škugora, Vladimira Garića te Đanija Stipaničeva.

U ispunjenoj Areni, Zadrani su napravili pravi spektakl, a Tenori su začinili atmosferu domaćim standardima i talijanskim kanconama poput ‘O sole mio’, ‘Golubovi’, ‘Vilo moja’…

Unatoč hladnoj veljači, u Rijeci i Varaždinu temperatura je za vikend bila u velikom plusu zahvaljujući izvrsno raspoloženim izvođačima koji su se cijelim srcem dali u koncerte i publici koja vjerno prati klapu Intrade i uživa u njihovoj glazbi.

S koncertima u Varaždinu i Rijeci zakotrljala se i mini turneja Tomislava Bralića i klape Intrade tijekom koje će u veljači i ožujku zapjevati u Njemačkoj, Sloveniji, Crnoj Gori i, naravno, Hrvatskoj.

Tomislava Bralića i klapu Intrade moći ćete poslušati:
18.02.17. FRANKFURT
26.02.17. KOTOR
01.03.17. POVLJANA
10.03.17. MARIBOR
11.03.17. KOPER
18.03.17. ŽMINJ
25.03.17. KRANJ

Izvor: Scardona

Foto: ustupila Scardona