15. veljače 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Spot za pjesmu “Snijeg” grupe Svemir premijerno prikazan na MTV-u

Grupa Svemir iza koje stoji alfa i omega Zvonka Obajdin, sjajna i cijenjena glazbenica, izbacila je video spot za pjesmu “Snijeg” s njihovog aktualnog albuma “Male laži.

Album je sniman u nekoliko navrata od svibnja 2015. do travnja 2016. Snimanje, mix i mastering radili su Mark Mrakovčić i Dražen Gavrilović u Pod.room studiju, što dovoljno govori za sebe o kvaliteti.
Spot za “Snijeg” dario je Doringo, a asistentica je bila Ctrl_Z. Pjesma je snimljena na tekst Vjekoslava Majera, dok je autorica glazbe Zvonka Obajdin.

“”Snijeg” nije slučajno posljednja pjesma na albumu. Iako sadrži i pjesme drugačije tematike ili atmosfere, kroz cijele se “Male laži” ipak najviše provlači lajtmotiv prolaznosti i krhkosti nekih bitnih stvari u životu: naših uvjerenja, životnih okolnosti, a osobito odnosa koje gradimo (i rušimo) s drugim ljudima.  Mi još ne znamo kakav će nam se novi krug sada otvoriti, kako će Svemir zvučati ili u kojem smjeru će se razvijati… ‘Snijeg’ se topi, sve se topi, vidjet ćemo što će nas dočekati kad se otopi i dođe novo proljeće”, rekla je Zvonka Obajdin.