Lačni Franz u novom spotu za pjesmu “Svako dobro”
16. veljače 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Lačni Franz u novom spotu za pjesmu “Svako dobro”

Nakon pauze dulje od dva desetljeća, čuveni slovenski bend Lačni Franz pod vodstvom podjednako kultnog Zorana Predina prošle godine objavio je studijski album “Svako dobro” u izdanju Croatia Recordsa kojeg je hlazbena kritika uvrstila među najbolje prošlogodišnje albume.

Nakon singlova “Daj pusu, daj pusu” i “Vaš as na deset”, bend predstavlja spot za treći singl “Svako dobro”. Spot je snimljen u zagrebačkoj Tvornici kulture gdje je Zoran Predin uz pomlađeni sastav koji čine Anej Kočevar (bas), Luka Čadež (bubanj), Boštjan Artiček (klavijature) i Klemen Lombar (gitara) nastupom oduševio publiku. Režiju spota potpisuje Dinko Passini.

Album “Svako dobro” je nedvojbeno jedan od najiščekivanijih albuma zadnjih godina i najvećih diskografskih događaja u regiji, koji donosi deset Predinovih autorskih pjesama, a svoj doprinos kao autor glazbe na jednoj pjesmi je dao i Oto Rimele. Snimanje, miks, mastering i produkciju albuma potpisuje Anej Kočevar. Zanimljivo likovno oblikovanje potpisuje Špela Nebec. Na albumu “Svako dobro”, Predin i njegov sastav donose fantastičnu kombinaciju onoga po čemu su pojedinačno i zajedno i zaslužili svoj status – odlične, žive bendovske svirke i inteligentno duhovitih tekstova osobne, ali i društvene tematike.