Natalie Imbruglia na svjetskoj turneji 3. svibnja dolazi i u Hrvatsku!
20. veljače 2017.
Nikola Knežević (2797 Članci)
Podijeli

Natalie Imbruglia na svjetskoj turneji 3. svibnja dolazi i u Hrvatsku!

U Tvornici kulture, 3. svibnja održat će akustični koncert u sklopu svoje svjetske turneje.

Svjetski poznata postala je 1997. godine objavom svog prvog singla “Torn” sa svog debitantskog albuma Left of the Middle. Album je prodan u više od 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uslijedila su sljedeća dva albuma White Lilies Island (2001.) i Counting Down the Days (2005.). Četvrti album, “Come to Life”, objavljen je 2009. godine. Dobila je MTV-jevu nagradu za najboljeg novog izvođača, a nakon toga imala je i tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je više od 9 milijuna primjeraka albuma širom svijeta.

Nakon šest godina, u ljeto 2015. objavljuje album “Male”. Inspiraciju za novi album pronašla je u svojim najdražim muškim umjetnicima. “Male” je kolekcija klasičnih i suvremenih pjesama koju izvode njezine muške muze – Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Zac Brown Band i mnogi drugi. Prvi singl “Instant Crush” originalno je snimio dobitnik Grammyja Daft Punk.
“U originalnoj verziji, zaista možete čuti o čemu pjesma govori zbog Julianovog specifičnog glasa, koji ja stvarno obožavam. To je uistinu predivna priča koju želim da ljudi čuju i povežu se s riječima. Jako sam ponosna kako je na kraju ispalo”, kaže Natalie.

U tvornici će Natalie izvesti cjelokupan presjek svojih hitova, uključujući i pjesme s nedavno objavljenog albuma “Male”.

Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 220 kuna, dok je cijena Vip ulaznica 280 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Izvor: BIT Promocija

Foto: YouTube Screenshot