Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox dolazi u Zagreb 31. ožujka.
23. veljače 2017.
Zvončica Štivčević (8 Članci)
Podijeli

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox dolazi u Zagreb 31. ožujka.

Scott Bradlees’s Postmodern Jukebox u Zagrebu dobiva i domaće pojačanje.
Već nakon tjedan dana od objave datuma koncerta dokazali su svoj status prave glazbene”must see” senzacije i u Hrvatskoj. Naime karte za koncert su naprosto ‘planule’ pa je ovaj spektakl prebačen iz male u veliku dvoranu Doma sportova.

Ovaj glazbeni kolektiv konstantno raste i mijenja se te trenutno broji nevjerojatnih 70 izvođača – pjevača, svirača i plesača na čelu sa Scottom Bradleejem na klaviru. Svjetsku slavu postigli su gotovo preko noći i pravi su primjer benda koji je zahvaljujući viralnim video materijalima stekao ogromnu publiku u čitavom svijetu u nevjerojatno kratkom vremenu.

Scott Bradlee prvi je glazbeni video snimio u vlastitom dnevnom boravku, a to čini i danas, nevjerojatnim tempom od jedne pjesme tjedno. Ono što ga čini briljantnim glazbenikom činjenica je da uspijeva svjetski poznate hitove obraditi tako da zvuče potpuno novo, svježe i još bolje. Ovaj bend koji često nosi epitete poput ‘fenomen’ ili ‘inicijativa’, predstavnik je trenutno ultra popularnog vintage i hipster pokreta i to je još jedan razlog njihovoj ogromnoj popularnosti.

Zagrebački koncert održat će se u sklopu europske turneje koja je na zahtjev publike ponovljena nakon što su nedavno rasprodani koncerti u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike. Europska turneja počinje 27. veljače.

Posebno iznenađenje na zagrebačkom koncertu su i lokalne plesne snage koje je za ovaj događaj okupio plesni klub Jump’n’Swing Zagreb. Plesači Jump’n’Swinga već godinama rade na razvoju vintage plesne scene i upoznavanju javnosti sa super atraktivnim plesovima swing ere. Kao rasplesani ljubitelji vintage kulture u suradnji s organizatorima koncerta uspješno su realizirali svoju želju da Postmodern Jukebox koncert provedu plešući! Tako da uz odličnu zabavu na glazbenoj sceni svakako možete očekivati i zabavu na plesnom podiju kojeg će tijekom cijelog koncerta hrvatski, a i plesači iz susjedne Slovenije ispuniti veseljem i dobrom energijom! Za njih će naime biti pripremljen poseban podij. Taj će prizor sasvim sigurno biti impresivan.

Ostala mjesta u dvorani su sjedeća. Ulaznice se nalaze u prodaji po cijenama od: tribina 190 kn, parter2 220 kn, parter1 240 kn, na prodajnim mjestima sustava Ticketshop, kao i na: http://ticketshop.hr/hr/e/scott-bradlees-postmodern-jukebox/1055/

Osim spomenutih cijena ulaznica u prodaji se također nalazi i ograničeni broj ulaznica VIP Silver po cijeni od 450 kn, a uključuje suvenir akreditaciju, katalog, poklon i rezervirano mjesto. Uz te ulaznice za najveće obožavatelje, u prodaji će se naći i vrlo mali broj VIP Gold ulaznica, po cijeni od 900 kn, dok one uključuju cijeli paket Vip Silver ulaznica, ali i Meet & Greet s izvođačima.

Izvor: Hamar Media