S.A.R.S. prvi headliner Pannonian Challengea u Osijeku!
28. veljače 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

S.A.R.S. prvi headliner Pannonian Challengea u Osijeku!

Jedan od najpopularnijih bendova u regiji, beogradski S.A.R.S., nakon što je potvrđen dolazak u Slavonski Brod, stiže u još jedan slavonski grad – Osijek.

Riječ je o gostovanju na sve popularnijem Pannonian Challengeu u Osijeku, a više informacija bit će poznato uskoro kada će organizatori i službeno program predstaviti javnosti.

Nije tu samo u pitanju glazba, nego mnogo toga povezano uz glazbu, pa je Pannonian prije svega poznat kao središte skejtera, vozača bajkova, općenito sporta i adrenalina.

Jedva čekamo novo izdanje.

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta ove godine postaje punoljetan i slavi 18 godina letova, okreta, padova, plesa, smijeha – ukratko, vrhunske zabave, a tu će obljetnicu proslaviti spektakularno!
Pannonian Challenge održat će se od 7. do 11. lipnja u Osijeku, u već svima dobro poznatom parku Copacabana.
Sportski dio pratit će duge rasplesane noći, a svoj dolazak već je potvrdila i grupa S.A.R.S., koja će svoj štih ovom osječkom festivalu dati u petak 9. lipnja.

Tko je na Pannonianu jednom bio, kažu da ga nakon toga više ne propušta. A tko je ikad gledao vratolomije ponajboljih svjetskih vozača BMX-a i skejta, zna da na tribinama Copacabane nema mjesta tišini i dosadi. Osamnaesto izdanje Pannonian Challengea organizatori planiraju proslaviti dosad najboljim izdanjem koje će priuštiti posjetiteljima, a tu su još mnoga iznenađenja koja za sada čuvaju tajnim.

I dok većina jedva čeka vidjeti hoće li na postolje ove godine stati svima najdraži vozač – Varaždinac Marin Ranteš, Pannonian i grad domaćin Osijek već pripremaju sve da vozačima i gledateljima priušte pravu poslasticu.

Gradonačelnik Ivan Vrkić sretan je što je Osijek dom ovakvom događaju:
„Sretan sam što ćemo i ove godine imati priliku uživati u odvažnim vratolomijama svjetskih talenata u BMX-u i skateu. Uz sportski i kulturni značaj za Osijek, Pannonian Challenge za grad ima i turističko-promidžbenu ulogu. Rijetki su događaji koji u tako vidljivoj mjeri doprinose urbanom duhu Osijeka.
Event će, siguran sam, i ove godine privući veliki broj mladih posjetitelja kojima već sada u Osijek želim dobrodošlicu!“

Iz male zabave lokalnih vozača, Pannonian Challenge je iz godine u godinu postupno stasao u nezaobilaznu stanicu u godišnjem kalendaru najboljih vozača svijeta, ali i onih koji su željni prave, opuštene zabave. A to je, naravno, uspio ostvariti uz pomoć dugogodišnjih partnera.

„Veseli me što mogu potvrditi da se suradnja Pannonian Challengea i Vipneta nastavlja šestu godinu zaredom. Svoje povjerenje ponovno smo dali mladom i agilnom timu koji Osječanima i njihovim gostima donosi vrhunska sportska uzbuđenja, ali i obogaćuje turističku ponudu grada.
Pobjednički duh Pannoniana planiramo i ove sezone upotpuniti zanimljivim sadržajima na samoj lokaciji“ – poručila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta, generalnog sponzora Pannonian Challengea.

Dakle, kalendare u ruke, zabilježite početak lipnja (7. – 11.) jer Pannonian Challenge se ne propušta!
Uskoro slijede i nove informacije i iznenađenja za posjetitelje…