VIS Pardon snimili novi singl i spot “Hej gazda”
1. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

VIS Pardon snimili novi singl i spot “Hej gazda”

VIS Pardon u sastavu: Antun Tikvicki (gitara, vokal), Ivica Šuper (bubnjevi), Dragan Vuković (bass, vokal), Zoran Habek (gitara, vokal) uz producenta Ivana Piku Stančića objavljuju novi singl “Hej gazda”!

“Hej gazda” je treći singl u nizu i nešto je sirovijeg zvuka. Za aranžman pobrinuo se Ivan Piko Stančić dok glazbu i tekst potpisuje Antun Tikvicki koji je o pjesmi rekao: ”Video spot je sniman u autentičnoj atmosferi kafića ‘Mrav’ u Trnskom. U spotu je korišteno pravo pivo, kako bi atmosfera bila sto uvjerljivija. Sve u svemu to je bilo jedno dobro druženje i dobar posao.”

Neponovljivi gazda je Anto Grgić, a najljepše lice čitave priče je Iva Prskalo. Snimanje, režiju i montažu potpisuje Krešimir Čizmek.
”Hvala Anti, koji je po svemu sudeći fulao profesiju, jer mu ova uloga gazde stoji kao salivena, i naravno našoj Ivi koja je unatoč svojim moralnim načelima samo za nas tu noć odigrala “prljavo”. Veliko hvala Ivi, Anti i naravno pravim gazdama te osoblju lokala Mrav na ustupljenom prostoru, strpljenju i odličnoj atmosferi”, kažu članovi vokalno-instrumentalnog sastayva Pardon.

Izvor: Hamar media

Foto: Facebook