Tajanstveni i senzualni duo Nipplepeople nakon dvije godine najavljuju novi zagrebački koncert
2. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2795 Članci)
Podijeli

Tajanstveni i senzualni duo Nipplepeople nakon dvije godine najavljuju novi zagrebački koncert

Maskirani elektropop dvojac Nipplepeople stiže u zagrebački Sax! gdje će održati koncert u četvrtak, 9. ožujka. Ovo je njihov prvi samostalni koncert u Zagrebu nakon skoro dvije godine.

Nipplepeople popularnost su stekli širom regije s hit singlom ‘Sutra’ te nastupima na renomiranim ljetnim festivalima: EXIT, Hartera, Terraneo, Summer Fest.  Imena članova tajanstvenog dvojca su nepoznata te bend ne daje intervjue. Kažu da tako glazbu stavljaju u prvi plan, a njihov prvi album još nije gotov i ne zna se hoće li ikada i biti.

Nakon dužeg vremena, Zagrepčane će počastiti nastupom u kultnom zagrebačkom klubu, a priča se da možda dolaze i na krilima novog singla. Tajanstveni dvojac publici će predstaviti i nove pjesme, a neke stare će redizajnirati upravo za ovu priliku.

Specijalni gost večeri je Nik Orosi, koji je jednako tajanstven te je povodom gostovanja u Saxu skromno izjavio da je on Jean Michel Jarre za siromašne. Što sprema ovaj zagonetni trojac saznajte u 9. ožujka u Saxu, no sigurni smo da su ples i dobra zabava zagarantirani! Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 50 kuna.