Nakon posjeta Memphisu Tomislav Goluban objavio novi singl “Polako starim”
8. ožujka 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Nakon posjeta Memphisu Tomislav Goluban objavio novi singl “Polako starim”

Nakon posjeta američkom Memphisu i tri koncerta na 33. IBC-u u klubovima ulice Beale, Tomislav Goluban objavljuje novi singl s aktualnog albuma “Kaj Blues Etno” koji je prošli tjedan ušao na Top 10 listu CFBX FM radija u Kanadi.

Pjesma ”Polako starim” u dinamičnoj country melodiji pretresa boljku svakoga od nas. Vrijeme koje nam leti pred nosom, a rado bismo ga barem malko usporili. Goluban kaže: ”Ova pjesma je nekako postala rođendanska, ekipa ju je odlično prihvatila. A na kraju krajeva, ovo je za svakog od nas vrlo osobna tema. Hoćete li je doživjeti depresivno ili se s godinama još više razmahati, ovisi o vama. Biti mlad ili star ionako nije stvar godina, već životne energije u nama”.

Iako kaže da stari, Golubanova glazbena mašina još ne ”pušta ulje”, baš naprotiv. Kao i svaki pravi blueser što više kilometara ima na svom ”cajgeru”, on je sve žešći i bolji. “Ako je album dobar glazbenim urednicima u Kanadi, iskreno se nadam da će konačno i domaći eter prepoznati našu glazbu”, zaključio je Goluban.