Svečana dvorana “Kruna” u Novoj Gradiški priprema veliki koncert samo za žene
8. ožujka 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Svečana dvorana “Kruna” u Novoj Gradiški priprema veliki koncert samo za žene

Svečana dvorana Kruna svoja vrata otvorila je početkom kolovoza 2015. godine, svrstavajući se time među recentnije objekte ovoga tipa u širem novogradiškom kraju, ali i u regiji.

Izgrađena po najvišim europskim standardima gradnje, dizajnerski uređenog i kompletno namještenog interijera te ekskluzivne pozicije u strogom centru grada u trenu se svrstava u nešto mnogo bitnije, vaš prvi i konačni odabir. U prostoru kapaciteta do 450 osoba organiziraju razne svečanosti, a tijekom godine i razne koncerte i zabave.

Dan žena je odlična prigoda da se pripadnice ljepšeg spola makar na jedan dan opuste od svojih svakodnevnih zadataka i kućnih poslova te u ženskom društvu provedu kao nikada do sada. Upravo takav provod priprema svečana dvorana Kruna. A koga najbolje dovesti nego autora pjesme “Kada žene tulumare” – Jolu.

U pitanju je nezaborava all inclusive provod isključivo za cure, žene, majke…..kraljice! Cijena ulaznice je 250 kn, ali za tu cijenu piješ i jedeš koliko želiš i to cijelu noć! To je jedna od rijetkih večeri tijekom godine kada ne morate paziti na liniju, nego uživati u hrani, a potom svu negativnu energiju izbaciti iz sebe na plesnom podiju. Za zagrijavanje atmosfere zaduženi su dečki iz tamburaškog sastava Žute dunje. Sve informacije i rezervacije možete dobiti na broj mobitela 098/405-513 ili na Facebook stranici.

Svim gostima osiguravaju besplatno parkiranje limenih ljubimaca u neposrednom okruženju dvorane. Svoje muške ljubimce ostavite doma, a vi, drage žene, uputite se u svečanu dvoranu Kruna u petak, 10. ožujka. Vrata se otvaraju u 20 sati. 

Sponzorirani članak