Lorde predstavlja novu pjesmu i donosi detalje iščekivanog albuma “Melodrama”!
10. ožujka 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Lorde predstavlja novu pjesmu i donosi detalje iščekivanog albuma “Melodrama”!

Nakon objave najavnog singla “Green Light”, Lorde je danas predstavila novu pjesmu, naziva “Liability” te otkrila datum iščekivanog studijskog izdanja “Melodrama”.

Tekst nove pjesme pisali su Lorde i Jack Antonoff, u suradnji s kojim se pobrinula i za produkciju. Pjesma “Liability”, kao i najavni singl “Green Light” naći će se na iščekivanom studijskom albumu “Melodrama”, koji u Hrvatskoj očekujemo 16. lipnja, a od danas je dostupan i u prednarudžbi putem Google Play digitalnog glazbenog servisa.

Naslovnicu iščekivanog albuma “Melodrama” naslikao je Sam McKinniss, a Lorde kaže kako novi album govori o njenom prvom velikom prekidu veze. Također, nadodaje kako nije navikla pisati o ljubavi te da joj je trebalo neko vrijeme dok nije shvatila kako pisati pjesme na tu temu. Produkcijom izdanja bavili su se Lorde, Jack Antonoff i Frank Dukes, a materijal je sniman u Jackovom stanu te kultnom Electric Lady Studios.

Novi album naslijedit će njen iznimno uspješan prvijenac “Pure Heroine” iz 2013. godine. Upravo se te godine tada 16-godišnja Lorde, pravog imena Ella Yelich-O’Connor, svijetu predstavila singlom “Royals”, koji je diljem svijeta obojan u platinastu boju, a koji ju je zajedno s albumom prvijencem postavio u svjetsku glasnogovornicu svoje generacije. Sam album nagrađen je Grammy i BRIT Award priznanjima te je prodan u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta.