En Face uživo u Zagrebu nakon dugih 8 godina
12. ožujka 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

En Face uživo u Zagrebu nakon dugih 8 godina

En Face je posljednji puta u Zagrebu svirao sada već daleke 2009. godine. 

Malo je reći da ih se zagrebačka publika zaželjela, a konačno ih imaju priliku poslušati 8. travnja na četvrtom izdanju Biggest Little Rock Festival u Hard Placeu. En Face u Zagreb dolaze nakon što su nedavno izbacili svoj novi singl ”Previše pričaš”. Pjesma je predstavljena na 64. Zagrebačkom festivalu gdje je En face oduševio publiku, kritiku i glazbene urednike. Tako su ubrzo nakon izlaska singla svoje mjesto pronašli i na HRT top 40, ljestvici najizvođenijih pjesama na domaćim radio postajama.

Uskoro izlazi i dugo očekivani novi album koji će svjetlo dana ugledati do ljeta ove godine!

”Mogu reći da sam malo i uzbuđen, jer nam je ovo prva svirka u Zagrebu nakon 2009. kada smo nastupali u Saxu. Osim toga ovo mogu nazvati i svirkom u fantastičnom društvu. Ova kombinacija je 100% po mom guštu!”, rekao je Sandro Bastiančić, frontman En Face grupe, povodom nadolazećeg nastupa.

‘Kombinacija’ o kojoj govori Sandro je zapravo lista odličnih rock bendova, njih ukupno 9, koji će nastupati na festivalu između 6. i 8. travnja. U subotu 8.travnja Hard place će osim En Face ugostiti i dugovječni Drugi način koji su vrlo nedavno osvojili nominaciju za Porin u kategoriji Najbolji Rock Album, za svoj prošlogodišnji album ‘Zgubidan’ i time dodatno potvrdili svoju kvalitetu. Treći izvođač uz bok ovim velikanima je i legenda hrvatske glazbene scene Branko Bogunović Pif.

U svakom slučaju više nego dovoljno razloga za posjet Biggest Little Rock Festivalu.

Izvor: Dallas Records

Foto: Dora Karadža