Bralić i klapa Intrade sa Škugorom i Četiri tenora oduševili tisuće fanova u Sloveniji
13. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Bralić i klapa Intrade sa Škugorom i Četiri tenora oduševili tisuće fanova u Sloveniji

 

Prepuna mariborska dvorana Tabor u petak , 10. ožujka i Arena Bonifika u Koperu dan kasnije, ponovno su potvrdili da su Tomislav Bralić i klapa Intrade pravi miljenici slovenske publike.

Zadnjih godina Zadrani bez problema pune dvorane diljem Slovenije, a tamošnja publika obožava njihove velike hitove poput ‘Dalmacijo lipa’, ‘ Kuća kraj ferala’, ‘Ribar sam star’, i ljubavne hitove ‘Zora bila’, ‘Zalutali pogled’, ‘Ne mogu te prestat jubit’ te najnoviju ‘Lipe oči’.

Osim Tomislava Bralića i klape Intrade, gromoglasan pljesak u Mariboru zaslužio je i njihov gost Marko Škugor, vrhunski šibenski tenor s kojim su zapjevali legendarnu ‘Vilo moja’.

Foto: Facebook

Dan kasnije klapi su se u Kopru pridružila Četiri tenora – Marko Škugor, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Đani Stipaničev – koji su koncert začinili domaćim standardima i talijanskim kanconama poput ‘Golubovi’, ‘O sole mio’, ‘Funiculi funicula’…

Kao i uvijek, Tomislav Bralić i klapa Intrade dva su sata nizali hit za hitom, a publika ih je pratila na svakom stihu. ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Da mi budeš jidro’, ‘Zašto uvik pivam’, ‘Samo more nosim ja u duši’ i još niz drugih pjesama kojima su opjevali svoju Dalmaciju, uvukli su se pod kožu fanovima diljem Hrvatske, i puno šire.

Nakon Slovenije, Tomislav Bralić i klapa Intrade na kratko se vraćaju u Hrvatsku gdje će 18. ožujka nastupiti u pazinskoj sportskoj dvorani, nakon čega slijedi koncert u slovenskom Kranju 25. ožujka.

Foto: ustupila Scardona