18. ožujka 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Brkovi i Cold Snap nova imena Hoomstocka!

Nakon ranijih najava Elementala i Repetitora, te Kojota, Jonathana i Razdora, dva nova imena koja se pridružuju 12. Hoomstocku su Brkovi i Cold Snap.

Brkovi su, kako kažu za sebe, turbo punk folk wellness i spa bend, a svoje ime su stjecali godinama, pa ne čudi da su sad jedna od najvećih atrakcija ovih prostora. Zabavan izričaj i humoreskni tekstovi pokazuju da se krajnosti mogu spajati, ako se to radi na pravi način.

Hoomstock dosad nije ugostio metalce, pa varaždinski Cold Snap razbijaju led. Cold Snap je groove metal bend koji je svirao po mnogim europskim stagevima s atraktivnim imenima svjetske glazbene scene. Njihov frontmen je publici poznat s kazališnih dasaka i TV ekrana, ali to će u kolovoskoj noći biti najmanje važno.

Do kraja ožujka traju prijave za natječaj bendova „Rokaj s nama na Hoomstocku“, a više informacija se može pronaći na Facebook stranicama festivala. Pobjednik HGF-a, dugogodišnjeg prijateljskog festivala demo bendova, će također zasvirati na 12. Hoomstocku.

Projekt „Rock na Sutli/Rock ob Sotli“, kojeg je Humska udruga mladih vodila s prijateljskom udrugom iz Bistrice ob Sotli zadnje dvije godine, je završen, a zaključak lijepe priče može se pročitati u monografiji o rocku s obje strane Sutle koja je izdana prije par dana.

Festivalske karte za Hoomstock su u Humu na Sutli i dalje u prodaji putem sustava Entrio po 50,00 kn do 1.4.2017. Nakon toga se cijena diže na 60,00 kn.

Foto: Roberto Pavić