Grčki stoner bogovi 1000mods na Good Vibrationsu
22. ožujka 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Grčki stoner bogovi 1000mods na Good Vibrationsu

1000mods su psihodelični stoner bend iz Grčke koji se nakon gotovo šest godina ponovo vraća u Zagreb.

Uz njih će 5. travnja na Good Vibrationsu  nastupiti i zagrebački Lord Drunkalot te Varaždinci 3 Suns Of Aberran. Nakon bendova roka DJ Kneža uz prikladnu stoner slušaonicu. Karte po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili Kavezu/Vintage Industrial Baru, na dan će koštati 60 kuna.

1000mods je grčka četvorka koja slovi za jedan od najvećih europskih bendova u svom žanru, a iza sebe imaju nastupe s Black Keysima, Black Angelsim, Graveyardom, Brant Bjorkom, Colour Hazeom i mnogim drugima. Rokali su i na stagevima mnogih poznatih festivala kao što su Desertfest, Up In Smoke, Keep It Low i Lake On Firem, a iza sebe imaju sljedeća izdanja: Blank Reality (2007 selfreleased), Liquid Sleep (2009 Sui sound /CTS), 1000mods Vs Wight (2010 FAT & HOLY) split, Super Van Vacation (2011 Kozmik Artifactz / CTS), Valley Of Sand (2012 The Lab recs), Vultures (2014 The Lab recs) i aktualni album „repeated exposure to..“ kojeg promoviraju na predstojećoj turneji u sklopu koje dolaze i u Vintage Industrial Bar!

Kroz karijeru su prepoznati po svojoj posvećenosti vintage opremi, masnom i teškom analognom zvuku te žestokim i strastvenim live nastupima! Više nego dovoljno da zaintrigira sve fanove žanra i scene.

Foto: Evan Maragkoudakis

LORD DRUNKALOT je zagrebačka stoner/ doom metal trojka u sastavu Ganjalf The Green (Leo) – gitara/vokal, Ratimir Nebozemlja (Stipe) – bass i Party Barbarian (Broth’a) – bubanj. Još jedan su u nizu sjajnih izdanaka Plejs Recordsa i imaju izbačen jedan album pod prijašnjim imenom Black Monastery. Predstavljaju se kao tri pijanca/travara/čarobnjaka željna eksperimentiranja u psihodeličnim prostranstvima heavy muzike. Zvuči dobro.

Foto: Sanja Matić

3 SUNS OF ABERRAN je peteročlani rock sastav iz Varaždina osnovan sredinom 2014. godine čiji je glazbeni izričaj uvijek podložan eksperimentiranju i novim varijacijama u što se šira publika može uvjeriti slušajući njihov debitanski EP “John Doe” koji je bend izdao početkom 2017. godine. Želja da budu neograničeni po pitanju žanra i promjenjivost zvuka od distorziranih stonerskih riffova do ambijentalnih bas linija glavne su karakteristike ovog mladog sastava koji tek započinje svoj put na širu domaću scenu.

Foto: Anastacia Papadaki