Novi singl Borisa Novković “Ti si mi posljednja nada” dobio svoje vizualno izdanje
23. ožujka 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Novi singl Borisa Novković “Ti si mi posljednja nada” dobio svoje vizualno izdanje

Spot je sniman crno bijelom tehnikom prema zamisli vrsne redateljice Marcelle Zanki te ostavlja snažan umjetnički dojam naglašen uvjerljivom glumom Klare Mucci, diplomirane glumice koja gradi uspješnu internacionalnu karijeru.

Snimanje na lokaciji Radisson Blu Resorta u Splitu povjereno je Milanu Latkoviću i Duji Kundiću iz Kreativne agencije koji su još jednom pokazali sav raspon svog kreativnog izražaja. Spot je jučer premijerno prikazan na CMC televiziji te na portalu 24 sata.
“Ti si mi posljednja nada” u kratkom je periodu osvojila srca publike koja je prepoznala Borisovu dojmljivu interpretaciju skladbe cijenjenog autora Ante Pecotića, dok se za sjajni trendovski aranžman i produkciju pobrinuo glazbeni producent Bojan Šalamon Shalla koji nije dopustio da se u modernom zvuku izgubi Borisov prepoznatljiv stil. Pjesma je svoje mjesto zasluženo našla i u samom vrhu službene ljestvice najemitiranijih domaćih singlova HR TOP 40. Boris Novković glazbenik je čija fascinantna glazbena priča već dugi niz godina ne prestaje intrigirati publiku koja svaku njegovu pjesmu dočekuje s izrazito pozitivnim reakcijama. Iskrenost kojom interpretira svoje pjesme, bilo da ih je sam napisao vođen vlastitim zapažanjima ili da pjeva glazbu drugih autora, dominantna je u Borisovom glazbenom izričaju.

Veliko povjerenje u Borisa ima i izdavačka kuća Croatia Records s kojom je potpisao novi ekskluzivni ugovor.
“Iako većinu svojih pjesama pišem sam, volim povremeno raditi i s drugim autorima jer unose svježinu te daju novu energiju umjetničkom sustavu. Kada mi je Ante pustio pjesmu, unatoč tome što sam već imao spremnu svoju autorsku, osjećaj koji me preplavio odagnao je svu moju autorsku taštinu i dao sam prednost Antinoj. Dugo nisam osjetio navalu takvih pozitivnih osjećaja, podsjetila me na moj veliki hit te ju neslužbeno zovem “U dobru i zlu 2017.”, zbog toga što i ovdje ljubav o kojoj se pjeva nije svedena isključivo na onu između muškarca i žene, već zadire u više sfere duhovne ljubavi”, kaže Boris koji novim singlom najavljuje niz akustičnih koncerata, o čijim će nas datumima i lokacijama pravodobno izvijestiti, a koji će njegovoj glazbi podariti novu ekspresiju i približiti je, kako dugogodišnjoj, tako i novoj publici.

Pjesma “Ti si mi posljednja nada” dolazi u periodu Borisova života u kojem osjeća nalet pozitivne energije koju želi usmjeriti na kvalitetne nastupe i rad na novim pjesmama koje su mu najprirodniji medij za komuniciranje svega što želi reći.

Izvor: Croatia Records