Pravila igre oduševili mlade Bjelovarčanke!
24. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Pravila igre oduševili mlade Bjelovarčanke!

Ususret prvom koncertu glazbene turneje Radijsko srce, dečki iz Pravila igre oduševili su brojne obožavateljice live nastupom na jednoj od bjelovarskih gradskih terasa.

Nakon svog prvog hita “Nebo na mojoj strani”, u akustičnoj izvedbi predstavili su novi singl, pjesmu „Ako“, te završili s pozivom na ljubav u pjesmi „Zagrli me“. Zagrljaja je bilo i nakon svirke, jer su mlade Bjelovarčanke iskoristile ovu jedinstvenu priliku za fotografiranje sa svojim glazbenim idolima, te prikupljanje autograma. Iako je riječ o relativno mladom bendu, koji je u dvije godine postojanja u domaćim okvirima zabilježio nezapamćen uspjeh, Pravila Igre podjednako vole i mlađe i one nešto starije generacije, pa su neke od srednjoškolki autograme tražile i za svoje profesorice.

Turneja „Radijsko srce“ kreće koncertom koji se 1. travnja održava u Bjelovaru. Slijede Sisak, Biograd na moru, Karlovac, Požega, Pula, Rijeka, Osijek, Virovitica, Gospić, Varaždin, Zagreb i Split. Turneja krajem svibnja završava humanitarnim koncertom u gradu iznenađenja, a održava se pod pokroviteljstvom HURIN-a.

Pogledajte kako je bilo na druženju sa  dečkima iz Pravila Igre u Bjelovaru: