2Cellos promovirali album u prepunom London Palladiumu, slijedi Zagreb
26. ožujka 2017.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

2Cellos promovirali album u prepunom London Palladiumu, slijedi Zagreb

2CELLOS i Kraljevska filharmonija oduševili su 22. ožujka obožavatelje našeg popularnog dvojca u prepunom London Palladiumu!

Naime, Luka Šulić i Stjepan Hauser su ondje promovirali svoj novi album “Score”, na kojem je objavljeno 14 poznatih filmskih tema!

Koncert je održan sinoć, netom nakon stravičnog napada pred britanskim parlamentom i blokade prometa.  No koncert je prošao bez problema, a Luka i Stjepan su na putu za Beograd gdje će 25. ožujka održati veliki koncert.

Kao i uvijek do sada, Luka i Stjepan nisu zaboravili niti na svoje vjerne obožavatelje u Hrvatskoj. U utorak, 28. ožujka, bit će na zagrebačkoj promociji novog albuma “Score”.

Promocija albuma bit će održana 28. ožujka, u 20 sati, u klubu Johann Franck.
Samo na promociji u klubu, promotivna cijena CD-a “Score” bit će 90 kuna, a limitirani broj CD-ova za prodaju ima vlastoručne potpise Luke i Stjepana!
Nakon službene promocije albuma, na terasi u u prizemlju kluba vas očekuje party.

Budući da je novi album snimljen s Londonskim simfonijskim orkestrom te su pred 2CELLOS veliki koncerti s orkestrima diljem svijeta, Luka i Stjepan neće svirati na promociji, ali zato pripremaju veliki spektakl u pulskoj Areni 2. srpnja.

Izvor: Menart

Foto: Simone Di Luca