Dječaci će sa svojim bilim starkama nakon godinu dana ponovno doći do Saxa
28. ožujka 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dječaci će sa svojim bilim starkama nakon godinu dana ponovno doći do Saxa

Nakon nešto više od godinu dana nakon premijerne posjete prepunom Saxu, evo ih opet na pozornici kultnog zagrebačkog kluba!

Splitsko-zagrebački trio Dječaci ponovno dolaze u zagrebački klub Sax! gdje će održati koncert u subotu 8. travnja. Bend u Zagreb dolazi nakon odlične koncertne sezone i njihov live nastup nikad nije bio jači. Tako će se i ovaj put na repertoaru naći Narodna, Punjene paprike, Lovrinac, Dalmacija, Miris, Siromašan, After u zatvoru, Shopping, Bile starke te mnogi drugi hitovi ove hip hop atrakcije.

Dječaci su do sada izdali tri albuma. Nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine” koja je rasprodana u rekordnom roku, a čiji je singl Lovrinac zaradio nominaciju na Porinu za Hit godine, Dječaci su sredinom 2015. godine objavili i svoj treći studijski album “Firma”.

Mnogobrojni koncerti iza njih dokaz su da Dječaci sjajno funkcioniraju uživo s gitarom, basom i bubnjem, a kakva su iznenađenja spremili za zagrebačku publiku ovaj put, ostaje vidjeti u subotu 8. travnja u kultnom klubu u srcu metropole.

Ulaznice u se mogu kupiti u pretprodaji na blagajni kluba Sax!, radnim danom kluba od 20 sati. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40 kn, a na dan koncerta za istu će trebati izdvojiti 60 kn.