Reper Oddisee sinoć rasplesao zagrebačku pivnicu The Garden Brewery
5. travnja 2017.
Zorislav Knežević (69 Članci)
Podijeli

Reper Oddisee sinoć rasplesao zagrebačku pivnicu The Garden Brewery

Američki reper Oddisee sinoć je u sklopu Red Bull Music Academy Sessiona nastupio u zagrebačkoj pivnici The Garden Brewery.

S bendom The Good Company reper je izveo pravi performans i popunjeni Garden veselo rasplesao. Za zagrijavanje podija pobrinuo se Phat Phillie, koji je svoj set nastavio i nakon Oddiseeja te tako završio nesvakidašnji provod utorkom navečer. Ovaj američki reper trenutno je na svjetskoj turneji, a kako kaže, Zagreb ga je sinoć oduševio.

Prije nastupa Oddisee je održao predavanje koje je moderirao DJ Phat Phillie, a na kojem je svoja iskustva i znanja podijelio s nekolicinom hrvatskih glazbenika i glazbenih entuzijasta.

Oddisee je jedan od nekadašnjih polaznika svjetske glazbene akademije, poznate kao Red Bull Music Academy, u kojoj se na mjesec dana okupe talentirani vokalisti, instrumentalisti, producenti i drugi glazbeni talenti te surađuju unutar pravog glazbenog carstva. Akademija će svoje iduće izdanje otvoriti u Berlinu, a o prijavama pročitajte na www.redbullmusicacademy.com (http://www.redbullmusicacademy.com/).