Auguste upravo objavile spot za zarazni novi singl “Trebam malo”
7. travnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Auguste upravo objavile spot za zarazni novi singl “Trebam malo”

Nakon zamijećenih singlova „Ruke“ i „Prosinac“, skupina Auguste predstavila je prije nekoliko danas u radijskim eterima potpuno novi singl, naziva „Trebam malo“, kojim se nastavlja najavljivanje, ali i predstavljanje zvuka, novog studijskog izdanja!

„Nova serija snimanja albuma u studiju donijela je jako zanimljive stvari. Dečki su se jako zaigrali sa stvaranjem novih zvukova i to se zaista osjeti u ovoj pjesmi. Na klavijaturama nam se pridružio Mihael Kurjančić što je uvelike pridonijelo novom Auguste zvuku. Pjesma “Trebam malo” čist je i snažan doživljaj i osjećaj stvarnosti. Govorimo o odmaku od ustaljenog načina života u koji se upada posve bezazleno, o potrebi za novim i osvještavanjem sebe kao osobe”, kažu Auguste.

Novi singl „Trebam malo“ autorski potpisuju Gordana Marković te Ivana Lulić osobno, produkciju pjesme je radio Tomislav Franjo Šušak. Treći singl s iščekivanog studijskog izdanja od petka, 7. travnja dostupan je u digitalnom obliku i s pratećim videospotom, redateljice Marcelle Zanki. Video je objavljen putem službenog YouTube/VEVO kanala skupine, gdje su dostupni i video materijali već spomenutih singlova „Ruke“ i „Prosinac“.

Režiju spota radila je Marcella Zanki, montažu Irena Fabri, a za potrebe spota angažiran je glumac Marko Petrić. Produkciaj spota radio je Tomislav F. Šušak iz Studija C. Vjerovali ili ne, ovi prelijeli kadrovi snimani su u Hrvatskoj.

U 2017. godini talentirane kantautorice Gordana i Ivana obilježit će 5 godina postojanja skupine Auguste te stvaranja glazbe. Tim povodom Auguste će održati koncertni nastup u zagrebačkom klubu KSET, 21. travnja, gdje će publika imati prilike čuti novi singl „Trebam malo“ po prvi put uživo odsviran s pratećim bendom.

Auguste iza sebe imaju jedan studijski album, naslova „Sve što je nekada bilo važno“, objavljen sredinom listopada 2015. godine, a koji je nastao u produkciji Tomislava Franje Šuška, producenta odgovornog i za novi singl „Trebam malo“. Njihov je rad prepoznat i od strane struke, pa su tako na prošlogodišnjoj dodjeli nagrade Porin bile nominirane u kategoriji Novi izvođač godine.

Foto: Zrinka Kunić