Luminize napravile glazbeni zaokret i objavile novi singl “Twilight”
11. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Luminize napravile glazbeni zaokret i objavile novi singl “Twilight”

Skupina Luminize, četiri energične djevojke iz Crikvenice, ima potpuno novi singl na engleskom jeziku – “Twilight”.

S novom pjesmom predstavljaju zaokret u zvuku, a s pratećim videospotom donose i novi vizualni identitet. Ove talentirane glazbenice – Matilda, Marcela, Irena i Tea, svoju glazbenu karijeru već nekoliko godina grade u Nizozemskoj, a iza sebe imaju debitantski album “All Or Nothing”. Regionalnoj publici dobro su poznati i njihovi singlovi na hrvatskom jeziku – odlično prihvaćen duet “Zašto još volim te” ft. Marin Jurić-Čivro, kao i singl “Glavni lik”.

Svoju glazbenu priču nastavljaju s potpuno novim singlom – pjesmom “Twilight”, koja donosi i nešto drugačiji zvuk od onog na koji su nas do sada naviknule. Riječ je o modernom i mističnom dark-pop prizvuku s electro-utjecajem, dok se pjesma tematski bavi unutarnjom borbom svakog pojedinca – individualnom nesigurnošću, uz istovremenu želju za izbjegavanjem ranjivosti.

Osim novog zvuka, djevojke s ovim novim singlom predstavljaju i novi vizualni identitet, što je uočljivo i u pratećem videospotu, u čijem snimanju su sudjelovala prepoznatljiva imena nizozemske kreativne scene – modni dizajner Bagua Jody zaslužan je za novi styling, video potpisuje filmski redatelj Ivan Barbosa (‘Best Video’ Edison Award 2016), za kameru i snimanje bio je odgovoran Reinout Steenhuizen NSC (“Strike a Pose”), dok se post-produkcijom bavio audio-vizualni umjetnik Jeroen Koopman.

Luminize su se po objavi novog singla uputile na kratku i kreativnu “Central Station” turneju, u sklopu koje će u tri dana zasvirati u akustičnom izdanju na glavnim željezničkim postajama u Nizozemskoj – od Den Haaga, Utrechta do Rotterdama i Amsterdama, a njihove aktivnosti moguće je pratiti putem njihovog Facebooka.

Singl “Twilight” u Hrvatkoj je dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

 

Izvor: Universal Music Hrvatska