CMC festival Vodice 2017. predstavlja Antu Casha i “Angelinu Jolie”
12. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

CMC festival Vodice 2017. predstavlja Antu Casha i “Angelinu Jolie”

“Angelina Jolie” novi je singl i spot Ante Casha s kojom će najtraženiji hrvatski reper nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, 10. lipnja 2017.

Riječ je o pjesmi koja nastavlja niz hitova kao što su “Vatreni Zmajevi”, “Milena”, “Vakula” i “Fešta”. O pjesmi je Ante Cash rekao: “Znaš ono kad si toliko zaljubljen u neku svoju da se ne bi okrenuo za Angelinom Jolie. E pa o tome govori pjesma Angelina Jolie.” Fatalnu djevojku zbog koje je Angelina prozirna utjelovila je u spotu mostarska voditeljica i model Ana Bavrka.

Na prošlogodišnjem CMC festivalu Ante je publiku oduševio singlom “Fešta”, koji se već gotovo godinu dana rado emitiran u programima radijskih postaja diljem Hrvatske, a pozitivne reakcije slušatelja na tu pjesmu i dalje ne jenjavaju. Zahvaljujući toj povezanosti Ante i njegove publike, ne sumnjamo da će novi singl sasvim sigurno postati dio njegovog stalnog koncertnog repertoara.

2015. godine Ante Cash je objavio dvostruki studijski album “Zloćko, a ne zločinac”, a pjesme “Vakula” i “Milena” tjednima su bile u vrhu top lista većine domaćih radio postaja, dok se singl “Vakula” više od godinu dana zadržao na nacionalnoj top listi HR Top 40.

Medijski pokrovitelj CMC festivala je i Music Box.