Požeški producent i DJ Topa objavio prvo EP izdanje “Ti, samo ti”
13. travnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Požeški producent i DJ Topa objavio prvo EP izdanje “Ti, samo ti”

Predstavljamo vam prvo izdanje požeškog glazbenika, producenta i DJ-a Tope za Aquarius Records.

Radi se o EP-u s četiri singla i club mix verziji naslovnog singla “Ti, samo ti”. Topa se još 2010. predstavio slušateljima sa singlom “Ovisan” u suradnji s Damjanom i odmah ih osvojio, a novi singl “Ti, samo ti” potvrđuje njegov stil pop s utjecajem housea, disca i funka.

“Bavim se  tim žanrom jer mislim da na hrvatskoj sceni fali urbanog popa s plesnim house ritmom koji je funky i poziva na ples i zabavu. Od uzora s domaće scene bi svakako izdvojio Dinu Dvornika koji mi je vječna inspiracija, a za moj zvuk je svakako zaslužna i house glazba s kraja devedesetih: funky, vocal i disco house tipa Martin Solveig, Bob Sinclar, ATFC, Jamie Lewis, Dimitri From Paris, Daft Punk, a svakako i disco i funk glazba 70-ih i 80-ih koju inače slušam”, kaže Topa.

Na singlu gostuju vrhunski glazbenici, a glavni vokal je Igor Drvenkar (član benda Gea). Pjesma je plesna, funky, pozitivna i vječnu temu ljubavi donosi u klupskom ritmu. Na EP-u su još tri singla “Ona mi je sve” (ft. Damjan), “Volim ljeto” (ft. Igor Drvenkar) i “Kad pada snijeg” (ft. Bojan Aleksovski).