Venezuelanska ikona, vrhunski performer, DJ i producent Zardonic dolazi u Boogaloo
18. travnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Venezuelanska ikona, vrhunski performer, DJ i producent Zardonic dolazi u Boogaloo

Venezuelanski  electro/dance/metal DJ i producent Zardonic nastupit će 6.10. u klubu Boogaloo u Zagrebu!

Ikona, inovator, izvanredan performer, Federico Agreda Alvarez je multitalentirani i višestruko nagrađivani klavijaturist, DJ, kompozitor i producent, najpoznatiji po svom one man DJ projektu Zardonic.  Njegov zvuk u  osnovi  je electro-dance sa uplivima rock’n’rolla, ali pod jedva primjetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno utjecajima, uz dodatak metal gitara i „zapovjednih“ vokala.

Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim – maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svijetu! Dostigao je sam vrh Beatport Drum & Bass liste i liste najprodavanijih Hard Rock & Metal albuma na Amazonu. Objavljivao je albume za  „OWSLA imprint“ (Skrillex), „Planet Human“ (Dieselboy) i  “Big Riddim Recordings“ (AK1200) a nedavno je potpisao za multi-platinastu izdavačku kuću „eOne Music“.  Radio je remikse za „Nine Inch Nails“, „Pop Evil“, „Gorgoroth“, „Semargl“, „Crossfaith“, „The Qemists“, njegove remikse koristili su Heavygrinder, Black Sun Empire, Neonlight, State Of Mind, Evol Intent, Counterstrike, The Outside Agency, producirao je debi album “Freakshow” grupe American Grim kao i povratnički album legendarnog “Eve to Adam”.

On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“ kako kažu Hypetrap i „pravi savršen sklad između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billboardu. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je u posljednjih 15 godina obišao skoro cijeli svijet i imao uspješne nastupe u 37 zemalja.

U okviru svoje velike svjetske turneje, ovog listopada posjetit će i Hrvatsku! „Vrlo sam uzbuđen što dolazim u Zagreb! Kako sam ranije najavio, u 6. mjesecu se selim u Europu i veselim se što ću imati priliku upoznati se i s vašom publikom“, kaže Agreda i poručuje: „Jedva čekam doći u Zagreb, ljudi, nemojte to propustiti, napravit ćemo vraški dobar party!

Agreda je bez sumnje netko tko pomiče granice, mijenja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mainstream i underground scene, nikada ne robujući pravilima. Kao takav, jedan je od pionira zvuka koji glazbeni kritičari smatraju budućnošću glazbe.  Zato nikako ne trebate propustiti priliku čuti i pogledati Zardonica u klubu Boogaloo 6.10!

Ulaznice su u pretprodaji od utorka, 18. travnja, po cijeni od 80 kuna koja će biti aktualna do 1. svibnja. Nakon toga do 1. lipnja ulaznice će se prodavati po cijeni od 90 kuna, a od 1.6. do 1.9. za 100 kuna. Nakon toga ulaznice će biti dostupne po cijeni od 120 kuna. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, te u Boogaloo-u.