Klapa Contra će na CMC festivalu u Vodicama zapjevati pjesmu moćnog autorskog dvojca
19. travnja 2017.
Nikola Knežević (2796 Članci)
Podijeli

Klapa Contra će na CMC festivalu u Vodicama zapjevati pjesmu moćnog autorskog dvojca

Na ovogodišnji CMC festival koji će se održati 9. i 10. lipnja u Vodicama dolazi i klapa Contra s pjesmom “Kreni pismo” koju potpisuju Tedi Spalato i Branko Slivar.

“Evo i suradnje s respektabilnom klapom Contra i njenim moćnim tenorom Edijem. Uglazbio sam ‘Kreni pismo’ na tekst Branka Slivara, nekako nam se učinila najprikladnija za njih. Contra je s guštom snimila pjesmu u aranžmanu Lea Škare, to je dalmatinski đir koji im je dobro legao. Sritno im”, izjavio je Tedi Spalato.

Klapa ne skriva svoje veselje što za njih pišu takvi autori, Branko Slivar stoji iza nekih od najljepših pjesama kao što su “Ne damo te pismo naša”, “Lipote gladan, jubavi žedan”, “Od zipke do križa”, “Besida mojih didov” i mnogih drugih.

Počašćeni smo da nam se pružila prilika snimiti pjesmu spoja izuzetno dojmljivog teksta Branka Slivara i pitke ali prepoznatljivo Tedijevske dalmatinske linije koja na prvu osvaja i zauvijek ostaje u uhu. Ovo je sigurno jedna od budućih klapskih uspješnica koja zahvaljujući odličnom autorskom dvojcu i širokim mogućnostima vokala koja klapa Contra ima u svom spektru, ima ogromni potencijal buduće velike klapske numere”, kazao je Eduard Šegota iz klape.

Sve novosti o CMC festivalu pratite na stranicama: www.cmc.com.hr ili www.cmcfestival.com.hr
te na Facebook stranici: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival/