#NewMusicFriday: Universal i Music Box pripremili nova izdanja – Lana Del Rey, U2, Marin Jurić-Čivro…
21. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday: Universal i Music Box pripremili nova izdanja – Lana Del Rey, U2, Marin Jurić-Čivro…

I ovog petka vam nastavljamo zajedno s Universal Music Hrvatska predstavljati pregled najnovijih izdanja – novitete su pripremili Lana Del Rey, U2, Marin Jurić-Čivro, Ivana Kindl, London Grammar…

Pročitajte u nastavku o novim izdanjima, a slušajte ih na Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

Lana Del Rey ft. The Weeknd: Lust For Life

Iznenada i gotovo neočekivano, Lana Del Rey je predstavila potpuno novi singl, ujedno i naslovnu pjesmu nestrpljivo iščekivanog novog studijskog albuma. Ovo je četvrta po redu suradnja za Lanu i The Weeknda, a produkciju nove pjesme potpisuje Max Martin.

U2: Red Hill Mining Town (2017 Mix)

Povodom svjetskog Record Store Daya, tj. Dana prodavaonica ploča, U2 predstavljaju svoj klasik iz 1987. godine u novom obliku. Pjesma je među fanovima dobro poznata “kao singl koji se nikada nije dogodio” – naime, pjesma je trebala biti objavljena kao drugi singl s njihovog albuma “The Joshua Tree”, no u zadnji tren su promijenili odluku u korist pjesme “I  Still Haven’t Found What I’m Looking For”. Ostalo je povijest… Za novi mix zaslužan je Steve Lillywhite, a nova verzija će biti u limitiranom broju dostupna i u vinilnom obliku.

Foto: Iva Dizzy

Marin Jurić-Čivro & Ivana Kindl: Akustika Session
I Marin i Ivana su u proteklim mjesecima kroz svoje YouTube/Vevo kanale predstavili svoje Akustika Session materijale. Njihove live i akustične izvedbe od sada su dostupne i putem digitalnih glazbenih servisa, u obliku samostalnih EP izdanja, s kojih za #NMF izdvajamo “Dobro jutro svima” (Akustika Session) – Marinov debi-singl te “Dobra stvar” (Akustika Session), Ivanin zamijećeni singl u 2016. godini!

London Grammar

Uz istaknute novitete, potpuno nove pjesme predstavljaju i Diana Krall (“Moonglow”), Youngr (“Monster”), Chris Stapleton (“Last Thing I Needed, First Thing This Morning”)…a tu su zanimljivi remiksevi, koji su dobro nam poznatim melodijama dali novi oblik – Marian Hill: “Down” (Black Caviar Remix), Beastie Boys: “Pass The Mic” (Prunes Remix), Elbow: “Gentle Storm” (Wild Beasts Remix).

Youngr

Obratite pozornost i na vrlo interesantnan cover Rihanninog singla “Love On The Brain”, koji u svojoj izvedbi predstavljaju Cold War Kids i Bishop Briggs!

#NewMusicFriday playlista čeka vaše preslušavanje na Deezeru!