Dino Merlin najavio koncertni spektakl u pulskoj Areni u sklopu turneje “Hotel Nacional”
23. travnja 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Dino Merlin najavio koncertni spektakl u pulskoj Areni u sklopu turneje “Hotel Nacional”

Dino Merlin će ovog ljeta nastupiti u jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni.

Koncert u okviru turneje “Hotel Nacional” je najavljen za 28. srpnja, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje, posjetioce očekuje vrhunski spektakl. Ovo je drugi put da Dino svira u pulskoj Areni, nakon što je prije osam godina, u ljeto 2009. u okviru turneje “Ispočetka” imao nezaboravan koncert u ovom hramu kulture.

“Zvuči fantastično i nevjerovatno, ali je ipak istinito da se nakon osam godina vraćam u pulsku arenu. Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova je tinjala još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Skupa imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. jula”, rekao je Dino povodom ponovnog dolaska u Pulu.

Svjetska turneja “Hotel Nacional” koja prati istoimeni album koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, obara sve rekorde i do sada joj je prisustvovalo preko pola miliona posjetilaca diljem svijeta. Publika u Hrvatskoj je Dinu Merlina u okviru aktuelne turneje do sada imala priliku vidjeti na Bundeku u Zagrebu, te u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena), te Areni Zagreb u 12. mjesecu prošle godine, a kao “višnja na torti” za ovo ljeto najavljen je dolazak showa “Hotel Nacional” u Arenu Pula 28.07.2017.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj kreću u prodaju u srijedu, 26. aprila 2017. u 12:00, u sistemu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a s obzirom na to da Dino Merlin svojim izvrsnim scenskim nastupima i pratećom audio-vizuelnom produkcijom jednostavno briljira, za očekivati je kako će i za ovaj koncert vladati veliki interes publike. Više na www.dinomerlin.com/turneja