HR top 40: Bezimeni Mije Dimšić na prvom mjestu
1. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

HR top 40: Bezimeni Mije Dimšić na prvom mjestu

Mia Dimšić krajem prošle godine primila je priznanje za novog izvođača godine koje joj je dodijelila Hrvatska diskografska udruga za pjesmu ‘Život nije siv’.

Nakon 42 tjedna na top listi HR top 40 ‘Život nije siv’ još uvijek je na visokom 11. mjestu, a Mijin novi singl ‘Bezimeni’ nakon pet tjedan stigao je do samog vrha. Na drugom mjestu ovoga puta smjestila se Nina Badrić s ‘Vrati me’, dok se u top tri vratio i Toni Cetinski s ‘Laku noć’. Novi na listi su Željko Bebek s ‘Ono nešto naše’, Tragovi feat. Denis Dumančić s pjesmom ‘Sve na ljubav miriše’ te Mangroove s novim singlom ‘Sanjala sam ljubav’.

Kada je Mia u pitanju, hrvatske regije ovoga puta su jednoglasne pa je tako ‘Bezimeni’ na prvim mjestima top listi u Gradu Zagrebu, Slavoniji, Dalmaciji, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Foto: Krume Ivanovski