Sve zapaženiji indie rockeri Lika Kolorado idu u novom singlu na sigurno
4. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2796 Članci)
Podijeli

Sve zapaženiji indie rockeri Lika Kolorado idu u novom singlu na sigurno

Prvo “Kralj”, zatim “Smiješ zaurlat”, a sada i novi singl “Sigurno”, uraci su sve zapaženijeg zagrebačkog indie rock benda Lika Kolorado.

U bendu su Ana Jelić na bas gitari, poznati hrvatski glumac (“Crno bijeli svijet”) Filip Riđički kao vokal, Vanja Senčar na gitari i Pavle Gulić na bubnjevima. Filip je ujedno napisao tekst, Vanja glazbu, a iako to sve zvuči kao savršeno, kažu da je sve krenulo iz blefa. No, na kraju je ispalo vrlo dobro.

“Počneš brbljat u mikrofon dok najednom ne skužiš o čemu brbljaš. Vanja je stigao sa melodijom, neki lagani finger picking gruv na gitari koji je Pavle imao potrebu sabotirat brzim brejk ritmom koji je na kraju nasjeo baš fino. Ja sam baš izlazio iz neke ofrlje, piškiću-kakiću relacije s djevojkom koja me gledala gotovo jednako kao i ja nju: kao potrebnu rezervu. Nešto korisno za brzi ego boost. Hladnije od fuck friendova, oholije nego veza iz potrebe. Samo dvoje ljudi koji se drže minimalnom količinom ulaganja, tek toliko za izdržati dok ne naiđe nešto bolje, nešto, bilo što, što nije ‘ovo’,  jer se hranimo novitetima”, rekao je Filip.

A kako je krenula priča s Likom Kolorado? Filipu i Vanji (DIDS, Luft) se u jesen 2015. godine na basu pridružila Ana (Rock Flock, Bleeding on Wednesday, Billy Love), dok je Pavle zasjeo za bubnjeve nakon singla “Kralj” u lipnju prošle godine. Lijepa je vijest što rade na debi albumu, a novi singl “Sigurno” je sigurno vrlo dobra najava početka diskografske karijere.