Psihomodo pop poručuje novom pjesmom – “Sve će biti u redu”
6. svibnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Psihomodo pop poručuje novom pjesmom – “Sve će biti u redu”

Psihomodo Pop objavio je prvi singl kojim najavljuju rad na novom studijskom albumu. Riječ je o pjesmi ”Sve će biti u redu” na kojoj su ostvarili suradnju sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem.

”Novi singl ”Sve će biti u redu (Profućk’o sam)” snimali smo u RSL studiju u Novom Mestu sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem koji je snimao i Led Zeppeline i Nirvanu. Pjesmu potpisujem zajedno sa svojim prijateljem Smile Provokatorom, a kao i do sada, završni mix postavio je naš producent Skansi.” – izjavio je Davor Gobac povodom objave nove pjesme.

Američki glazbeni producent, kantautor, glazbenik i glazbeni kritičar Steve Albini ovog je proljeća održao seminar učenicima MPA akademije audio inžinjeringa i masteringa. Svjetski poznati audio inžinjer producirao je preko 1500 albuma. Poznat po svojoj specifičnosti da radi isključivo u analognoj domeni, Albini je analogno na traku snimao i Psihomodo Pop, stavljajući naglasak na odabir i pozicioniranje mikrofona u odnosu na instrumente i ambijent u kojem se snima. Da ova snimka bude pravi dokument u karijeri Psihomodo Popa, Steve Albini se i glasovno pojavljuje na početku pjesme ”Sve će biti u redu”.

Saksofon je odsvirao Marin Klarić, a mastering je radio Stuart Martin iz Stone Bridge Musica.

Izvor: Dallas Records