Brkovi najavili koncert u Londonu za britansko-hrvatske ljubitelje punk/folk wellnessa
10. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2795 Članci)
Podijeli

Brkovi najavili koncert u Londonu za britansko-hrvatske ljubitelje punk/folk wellnessa

U sklopu mini UK/Irish toura, 02 Academy-Islington u Londonu će ove godine imati priliku ugostiti zagrebačke punk/folk/wellness legende – Brkove!

Najbolji dokaz kako je nespojivo upravo spojivo jesu Brkovi, koji će svoju iskrenost i dobru zabavu po prvi puta, 15. rujna, dovesti na britansko otočje. Bend odlazi tamo u nikad boljoj formi s najsvježije snimljenim hitovima, kao i s onima koji se tek ‘kuhaju’ u nekim od ponajboljih studija Balkana. Uz nove stvari, tu su naravno i nezaobilazni hitovi sa svakog od prethodnih albuma koje htjeli ili ne, ne možete izbjeći!

Na UK premijeru Brkova su dobrodošli svi – i staro i mlado!!! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme na OVOM linku.

Ovo nije prvi put da Brkovi odlaze u te daleke krajeve, pa su tako nastupili prošle godine u Dublinu u Irskoj, gdje će najvjerojatnije sve češće zalaziti zbog sve veće prisutnosti hrvatskog naroda željnog punk/folk/wellness brije. Da ovo potvrdimo, 17. rujna ponovno odlaze u Dublin.

Foto: Nikola Knežević (naslovna)