Lika Kolorado i Igralom zaključuju lineup Zagreb Beer Festa
10. svibnja 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Lika Kolorado i Igralom zaključuju lineup Zagreb Beer Festa

Glazbeni dio prvog Zagreb Beer Festa zaključuju odlični mladi bendovi Lika Kolorado i Igralom te će se na pozornici od 19. do 21. svibnja u zagrebačkom Parku dr. Franje Tuđmana pridružiti lineupu kojeg čine Jura Stublić & Film, My Baby, Kojoti, Kawasaki 3p, Desert Mountain Tribe, Artan Lili, M.O.R.T., Ogenj i Andrija.

Indie rockeri Lika Kolorado sve su aktivniji na sceni, a dosad su nastupali na nekoliko domaćih festivala. Prije nekoliko dana bend je objavio treći singl “Sigurno”, nakon pjesama “Kralj” i “Smiješ zaurlat” koje je publika odlično prihvatila. Bend trenutačno radi na prvom studijskom albumu, a trude se odraditi i što više svirki. Lika Kolorado su: Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubnjevi).

Igralom

Grupa Igralom nastala je 2015. godine u Nišu, a bend je poznat po miksu zapadnoafričkog bluesa i rock n’ rolla. Debitantski album “Pogrešna poznanstva” snimili su krajem 2015. godine u studiju Roberta Telčera, nakon čega su krenuli na regionalnu turneju. Igralom su: Marko Tomović (bubanj), Maden Marjanović (gitara, prateći vokal) i Dimitrije Simović (bas gitara i glavni vokal).

Zagreb Beer Fest održat će se od 19. do 21. svibnja, a osim sjajnih koncerata, publika će moći uživati u preko 100 vrsta najboljih piva. Organizator festivala je Yem.