Žanamari napravila totalni zaokret – poslušajte novu pjesmu “Love On The Dance Floor”
10. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Žanamari napravila totalni zaokret – poslušajte novu pjesmu “Love On The Dance Floor”

Žanamari predstavlja novu pjesmu “Love On The Dance Floor” koju je snimila sa svojim suprugom Marijom, a za istu su snimili i zanimljiv video spot.

Žanamari je u spotu bez imalo zadrške dočarala kako ona doživljava najbolji ljetni provod. Spot za pjesmu “Love On The Dance Floor” režirao je Mario Perčić za V.R.H. Productions, a oko iza kamere ovaj je put bio Darko Vuković.

“Pustit ću da pjesma i spot sve kažu o sebi, samo ću reći da je radni naziv pjesme bio “IBIZA” i sve će vam biti jasno. Ibiza, dolazimo!” – kaže Žanamari o novom singlu.

 

“Pjesma je zapravo atipičan duet koji se dogodio spontano. Mario je na demo verziji otpjevao jedan dio melodije kojeg je on i osmislio, samo da mi pokaže kako treba zvučati, ali mi se toliko svidjelo kako taj dio zvuči s njegovim glasom da sam rekla da mora ostati u pjesmi. Njegovo umjetničko ime je Joshua Macks, s kojim se predstavio prije nekoliko mjeseci s vlastitim singlom “Demons”, tako da je ova vokalno autorska suradnja na mojoj novoj pjesmi bila logičan idući korak.”