6. TAM TAM Music Festival uz Seven That Spells, Repetitor, ABOP i puno zabave u Sućurju na Hvaru
11. svibnja 2017.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

6. TAM TAM Music Festival uz Seven That Spells, Repetitor, ABOP i puno zabave u Sućurju na Hvaru

Glazbeni festival TAM TAM šestu godinu za redom dovodi renomirana imena alternativne scene iz cijele regije u Sućuraj na otoku Hvaru.

Već tradicionalno  festival će trajati dva dana, a glavni program će se održavati na mjesnom nogometnom igralištu 28. i 29. srpnja. Organizatori iz Udruge građana „Pelišnjak“ su se potrudili pa je i ove godine line up respektabilan, a predvode ga Seven That Spells, Repetitor, ABOP, Pridjevi, Seine.

Uz headlinere na TAM TAM se vraćaju i makarski Spiridon, a po prvi put publici na vrhu otoka Hvara će se predstaviti Moskau, Umreti Fit te Igralom i Dogs in Kavala.

Uz glavni dio programa udruga „Pelišnjak“ organizirala je bogat kulturno-umjetnički program koji će se održavati na više lokacija u Sućurju, a trajat će od 24. do 30. srpnja .

Još jedna novost je festivalski kamp popularno nazvan „KAMp TAMp“ koji svoja vrata otvara u ponedeljak, 24. srpnja i pružit će mogućnost odmora u borovoj šumi u neposrednoj blizini mora svima onima kojima dva dana boravka u Sućurju nije dovoljno. Gosti u kampu će na raspolaganju imati vodu, struju, tuševe i wc.

Stipan Kujundžić

Kao malo zagrijavanje i uvod u glavni dio programa 25. srpnja u Sućurju će nastupiti izvrsna splitska kantautorica Billie Joan.

Uz KAMp TAMp Sućurani su u festivalsku ponudu odlučili uvrstiti i izložbu fotografija lokalnog autora u čijem opusu dominiraju seoski motivi, a po prvi put će posjetitelji moći uživati i u izložbi glazbala kipara Stipana Kujundžića te već tradicionalno pohađati radionicu yoge ‘TAM Yoga Flow’.

Također, valja naglasiti da će tijekom svih sedam festivalskih dana mještani i posjetitelji imati priliku pogledati dvije projekcije retrospektive filmova sa 15. Tabor Film Festivala s kojim se ujedno najavljuje i buduće partnerstvo TTF-a i TFF-a.

Program 6. TAM TAM Music Festivala

24.07.2017.

– KAMp TAMp otvara vrata za goste
– Otvorenje izložbe fotografija Franje Modrića
– Retrospektiva filmova sa 15. Tabor Film Festivala

25.07.2017.

– BILLIE JOAN

26.07.2017.

– Otvorenje izložbe glazbala akademskog kipara Stipana Kujundžića

27.07.2017.

–  Retrospektiva filmova sa 15. Tabor Film Festivala

28.07.2017.

 – REPETITOR, ABOP, PRIDJEVI, MOSKAU, UMRETI FIT

29.07.2017.

– SEVEN THAT SPELLS, SEINE, IGRALOM, SPIRIDON, DOGS IN KAVALA

Cijena jednodnevne ulaznice za 28. ili 29. srpnja je 70 kn, dvodnevne 100 kn, a cijena festivalske ulaznice koja obuhvaća šestodnevni boravak u kampu od 24. do 30. srpnja i kompletan program TAM TAM Music Festivala iznosi 300 kn.

Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava Entrio.

Foto: Franjo Modrić