Death Grips, eksperimentalni hip hoperi iz Kalifornije, dolaze u Hrvatsku!
11. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2796 Članci)
Podijeli

Death Grips, eksperimentalni hip hoperi iz Kalifornije, dolaze u Hrvatsku!

Death Grips su eksperimentalna hip hop grupa iz Sacramenta (Kalifornija), koja je osnovana u 2010. godini.

U sastavu se nalaze  MC Ride, reper i glavni vokal, zatim Zach Hill, bubnjar, producent i tekstopisac, te Andy Morin. Grupa je izbacila mixtape “Exmilitary” u travnju 2011. godine i debitantski studijski album “The Money Store” sljedeće godine.  Nakon potpisivanja ugovora za Epic Records objavili su drugi album “No Love Deep Web” za besplatni download unatoč strogim uvjetima ugovora, pa je Epic raskinuo suradnju. Treći album “Government Plates” objavljuju 2013. godine. U 2014. najavljuju četvrti album “The Powers That B” i razilazak benda. No, u 2015. godini su otkrili kako će ipak raditi i dalje novu glazbu i kasnije su najavili svjetsku turneju. Kasnije te godine, najavili su izlazak petog albuma “Bottomles Pit” koji je objavljen u svibnju prošle godine.

A Los Angeles Agency, koja organizira hrpu koncerata u Hrvatskoj, objavila je na svojoj Facebook stranici informaciju kako ćemo Death Grips gledati i u Hrvatskoj i to 8. lipnja u Tvornici kulture.

Lijepa je to vijest za veliki broj obožavatelja ovog benda kojeg ćemo tako gledati u Tvornici kulture, a kao dio velikog popisa koncerata u organizaciji LAA-a.

DODATAK:

Band u zagrebačku Tvornicu kulture, na svoj prvi hrvastki nastup, dolazi u četvrtak 8. lipnja. Ulaznice u pretprodaji iznose 100 kn, a na dan koncerta 130 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr